You are here
Home > Sporturi de echipa > Baschet > BASCHET: Vom avea un american la nationala!

BASCHET: Vom avea un american la nationala!

malcolm amstead
malcolm amstead
Malcolm Amstead

Naţionala de baschet masculin a României s-a reunit, la Bucureşti, iar din lot face parte în premieră şi un jucător străin, americanul Malcolm Armsted, pentru care Federaţia Română de Baschet a demarat procedurile de naturalizare.

Naţionala s-a reunit la Bucureşti cu un lot de 17 jucători, din care face parte şi americanul Malcolm Armsted, potrivit anunţului de marţi al FR Baschet, care ”a demarat deja procedurile legale pentru componentul echipei turce BSB Istanbul de a obţine cetăţenia română”.

Tricolorii au programate în această vară 18 meciuri amicale, în pregătire pentru Eurobasket 2017, ale cărui grupe vor fi găzduite de Cluj-Napoca, Tel Aviv, Helsinki şi Istanbul.

Astfel, echipa României, antrenată de Marcel Ţenter, Claudiu Fometescu şi Milorad Perovici, va participa între 1 şi 16 iulie la un turneu în China, “2016 Atlas International Tournament”, programat să se dispute în mai multe oraşe din provincia Jiangsu: la Changsu (4-6 iulie), la Zhangjiagang (8-10 iulie) şi la Nantong (12-14 iulie). Alături de România vor mai participa China, Polonia şi Georgia.

Între 20 şi 26 iulie, echipa României se va afla în Brazilia, pentru câteva partide amicale cu naţionala sud-americană.

Post to Twitter Tweet This Post

Leave a Reply

Top