You are here
Home > Alte sporturi > Tenis > E timpul ceaiului, e vremea pentru Wimbledon

E timpul ceaiului, e vremea pentru Wimbledon

Stan wawrinka ceai londra
Stan wawrinka ceai londra
Stan Wawrinka, intr-o noua prezentare

Turneul de tenis de la Wimbledon este în plină desfășurare, iar dată fiind legătura dintre Anglia și ceai, o legătură veche de când lumea, au apărut și reclamele în care jucătorii de tenis sunt alăturați ceaiului.

Ei bine, unul dintre ei a fost Stan Wawrinka. Elvețianul a acceptat să pozeze pentru campania unuia din sponsorii săi, neștiind că va părăsi turneul de la Wimbledon în turul secund, învins fiind de Juan Martin del Potro.

Nu am idee ce fel de ceai este cel pe care îl degustă Wawrinka, dar dacă se află în căutare de arome speciale, îi pot recomanda o nouă descoperire personală. Ice Tea este o băutură care se potrivește perfect momentului, iar atunci când băutura este și 100% naturală, nu doar rece, este de două ori mai bună.

Ei bine, ceaiurile ICE TEA de la Arta Ceaiurilor sunt ceva de vis. Partea cea mai bună, pe lângă gust, este că ele îți sunt livrate foarte repede acasă, în maximum 48 de ore. De asemenea, acum au niște oferte de îți lasă gura apă, cum se spune.

Preferatul meu este Cherry Berry, în care gustul de cirește se amestecă incredibil cu cel de zmeură, dând naștere uneia dintre cele mai răcoritoare băuturi pe care am băut-o vreodată. Ceea ce îmi place este că se prepară incredibil de simplu. Practic, ai nevoie de apă, un termos și, evident, ceaiul, care conține doar frunze sau fructe. Totul 100% natural, totul 100% gustos. Și să nu mai spun că mi se potrivește și foarte bine, totul fiind preparat fără zahăr.

Și totul foarte la îndemână, pe site-ul celor de la Arta Ceaiului.

Post to Twitter Tweet This Post

Leave a Reply

Top