You are here
Home > Sporturi de echipa > Handbal > Jocurile Olimpice: Naționala de handbal a României s-a făcut de râs la debutul olimpic

Jocurile Olimpice: Naționala de handbal a României s-a făcut de râs la debutul olimpic

romania handbal
romania handbal
Nationala de handbal a Romaniei

Meci de coșmar pentru naționala de handbal a României la debutul olimpic. Tricolorele au fost învinse de campioana Africii, Angola, probabil prima înfrângere în fața unei reprezentante a Africii din istoria handbalului feminin românesc.România a fost condusă în permanență de Angola, fiind învinsă cu scorul de 23-19 (11-9) în primul meci al grupei A din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio. Noi cu cea mai bună jucătoare a lumii, ei cu un portat de 98 de kilograme la o înălțime de 1,78 m, româncele s-au făcut de râs. Nu doar că din echipa care umilea Norvegia la ea acasă sau care uimea lumea handbalului la Campionatul Mondial nu a mai rămas decât amintirea, dar nici măcar ambiție nu au arătat fetele noastre.

Acum nu ne rămâne decât să sperăm că româncele își vor reveni în următoarele meciuri. Acestea sunt, în ordine, cu Brazilia (8 august, ora 22.40), cu Muntenegru (10 august, 17.30), cu Spania (12 august, 20.40) şi cu Norvegia (14 august, 22.40).

Ieri, în grupa noastră au mai avut loc meciurile: Norvegia – Brazilia 28-31 și Muntenegru – Spania 19-25.

Primele patru clasate în fiecare din cele două grupe se vor califica în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice, unde se va juca încrucişat şi eliminatoriu pentru semifinale.

Post to Twitter Tweet This Post

Leave a Reply

Top