You are here
Home > Alte sporturi > Canotaj > Jocurile Olimpice: Două bărci s-au calificat în semifinale, două pleacă acasă

Jocurile Olimpice: Două bărci s-au calificat în semifinale, două pleacă acasă

ionela lehaci geanina beleaga canotaj
ionela lehaci geanina beleaga canotaj
Ionela Lehaci si Geanina Beleaga s-au calificat in semifinale

Concursul de canotaj disputat azi la Jocurile Olimpice ne-a adus două bucurii și tot atâtea dezamăgiri.La capitolul plusuri trebuie notate calficările în semifinale ale echipajelor feminine de dublu vâsle categorie ușoară și dublu rame. La dublu vâsle categorie ușoară, Ionela Lehaci şi Gianina Beleagă au câștigat a doua serie de recalificări și vor trage miercuri, de la ora 14.50, în semifinale.

La dublu rame, Laura Oprea şi Mădălina Bereş au terminat primele în calificări și s-au calificat în semifinalele care vor avea loc miercuri, de la ora 14.30.

Din păcate, în ambele probe masculine cu participări românești calificările au fost ratate. Echipajul României de patru rame fără cârmaci la canotaj, format din Constantin Adam, Marius Cozmiuc, Toader Gonţaru şi Vlad Aicoboae a terminatpe ultimul loc în recalificări, ratând, evident, calificarea în semifinale.

De asemenea, Cristi Pîrghie şi George Palamariu au ratat calificarea în finala probei de dublu rame, încheind pe locul al şaselea, ultimul, în prima semifinală.

 

Post to Twitter Tweet This Post

Leave a Reply

Top