You are here
Home > Alte sporturi > Canotaj > Canotaj: Medalie de argint la Mondialele de tineret pentru echipajul feminin de patru rame

Canotaj: Medalie de argint la Mondialele de tineret pentru echipajul feminin de patru rame

echipaj patru rame vicecampion mondial tineret
echipaj patru rame vicecampion mondial tineret
Echipajul feminin de patru rame, la festivitatea de premiere

Vești bune venite azi de la Campionatului Mondial de Canotaj pentru Tineret din Bulgaria, acolo unde un echipaj a devenit vicecampion mondial.

Echipajul României la categoria patru rame feminin a obținut astăzi medalia de argint în cadrul Campionatului Mondial de Canotaj pentru Tineret de la Plovdiv, găzduit de Bulgaria.

Tot azi, în finale, pe locurile patru s-au clasat echipajul patru rame cu cârmaci masculin, dar și echipajele de dublu rame feminin și patru vâsle feminin. Echipajul patru vâsle masculin a reușit, de asemenea, să învingă SUA în finala C a competiției.
În cadrul întrecerilor semifinale care au avut loc astăzi, echipajul României la dublu rame masculin s-a calificat în finală, în vreme ce echipajul dublu vâsle categoria ușoară feminin a reușit să urce pe prima poziție, propulsându-se astfel în competiția finală pentru medalie. Enache Marian-Florian, reprezentantul României la simplu masculin s-a calificat, de asemenea, în cursa finală pentru câștigarea primului loc în cadrul Campionatului, de pe locul trei în semifinale.


Programul zilei de duminică pentru echipajele românești prezente la Campionatul Mondial din Bulgaria este următorul:
10.38 – Echipajul dublu rame masculin (finală)
11.38 – Echipajul dublu vâsle categoria ușoară feminin (finală)
12.25 – Echipajul simplu masculin (finală)
13.10 – Echipajul opt masculin (finală)

Cursele de la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret vor putea fi vizionate live pe pagina de facebook a Federației Române de Canotaj.

Post to Twitter Tweet This Post

Leave a Reply

Top