You are here
Home > Gimnastica > GIMNASTICĂ: De vineri până duminică se dispută Campionatele Naţionale. Competiţia va fi televizată pe DigiSport

GIMNASTICĂ: De vineri până duminică se dispută Campionatele Naţionale. Competiţia va fi televizată pe DigiSport

catalina ponor marian dragulescu ploiesti

Ajunse la cea de-a 70-a ediţie, Campionatele Naţionale de gimnastică ale României vor reuni, de vineri până duminică, în sala Olimpia din Ploieşti, cei mai valoroşi practicanţi ai acestui sport de la noi din ţară.Inaugurate în 1947, la Reşiţa, Campionatele Naţionale de gimnastică pentru seniori au fost mereu un punct important în calendarul competiţional intern. Nici anul acesta nu este diferit, 60 de sportivi şi sportive urmând a lupta pentru titlurile naţionale în probele individuale sau pe echipe.

Concret, pe podiumul amplasat în sala Olimpia din Ploieşti vor fi prezenţi reprezentanţi ai cluburilor CSS Buzău, CSM Reşiţa, CSA Steaua, CSS Braşov, CSS Dinamo, CSM Bistriţa, CSS Lugoj, LPS Bistriţa, CSM Lugoj, CSS Timişoara, CS Dinamo, CSS Bârlad, CS Farul, CSS 1 Constanţa, CSS 2 Bucureşti, CSS Focşani şi CSM Arad.

Aflată la prima competiţie oficială în calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, Andreea Răducan a declarat care este scopul principal acestei întreceri: „Competiţia este o foarte bună verificare pentru sportivii noştri care urmează ca la începutul lunii octombrie să participe la Campionatele Mondiale de la Montreal, în Canada”.

Programul competiţiei este următorul:

Vineri, 1 septembrie 2017: 16.00 – 18.30 – concurs masculin

Sâmbătă, 2 septembrie 2017: 16.30 – 18.30 – concurs feminin

Duminică, 3 septembrie 2017: 11.00 – 14.00 – Finale pe aparate (feminin, masculin).

Toate întrecerile vor fi transmise în direct pe DigiSport. Titlul la individual compus se va acorda prin însumarea notelor obţinute de sportivi în concursurile de vineri (masculin) sau sâmbătă (feminin). Tot atunci se vor acorda şi titlurile pe echipe.

Fotografii puteţi vedea pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

Post to Twitter Tweet This Post

One thought on “GIMNASTICĂ: De vineri până duminică se dispută Campionatele Naţionale. Competiţia va fi televizată pe DigiSport

Leave a Reply

Top