You are here
Home > Alte sporturi > TENIS DE MASĂ: Bernadette Szocs a câștigat Europa Top 16! Elizabeta Samara a fost pe trei

TENIS DE MASĂ: Bernadette Szocs a câștigat Europa Top 16! Elizabeta Samara a fost pe trei

bernadette szocs tenis demasa

Victorie excepțională a româncei Bernadette Szocs la Europa Top 16, concurs care le-a reunit la start pe cele mai valoroase 16 jucătoare din Europa la tenis de masă.

În finală, Bernadette Szocs a învins-o cu scorul de 4-1 (12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7) pe olandeza Li Jie, cucerind în premieră titlul la una dintre cele mai importante competiții de tenis de masă din Europa. Bernie a pierdut un singur set în toată competiția, cel din finală. De altfel, puteți vedea mai jos punctul victoriei, dar și manifesarea de bucurie a jucătoarei noastre.

Pe locul trei la competiţia de la Montreux s-a clasat Elizabeta Samara. Aceasta a învins-o în finala mică, scor 4-2 (11-4, 8-11, 11-6, 11-9, 4-11, 11-8), pe suedeza Matilda Ekholm.

Primele trei clasate la ITTF Europa Top 16 au obţinut calificarea la Cupa Mondială în proba individuală, o performanță de excepție a tenisului de masă românesc.

La această competiție am mai avut o reprezentantă, Daniela Dodean-Monteiro. Ea a fost învinsă în optimi de Jia Liu (Austria), cu 4-2.

Post to Twitter Tweet This Post

Leave a Reply

Top