You are here
Home > Sporturi de echipa > Fotbal > Asta înseamnă pasiune: 50.000 de fani au cântat la antrenamentul formației Boca Juniors dinaintea finalei Copei Libertadores – VIDEO

Asta înseamnă pasiune: 50.000 de fani au cântat la antrenamentul formației Boca Juniors dinaintea finalei Copei Libertadores – VIDEO

Fani stadion antrenament boca juniors

Imagini incredibile vin din Argentina, acolo unde 50.000 de fani au umplut pînă la refuz tribunele celebrului stadion supranumit Bombonera, pentru a asista la un antrenament!

Sâmbătă, Boca Juniors va juca în manșa secundă a finalei Copei Libertadores contra rivalei de-o viață, River Plate. După 2-2 în tur, pe propriul stadion, cei de la Boca vor juca returul pe terenul concitadinilor de la River Plate, așa că se așteaptă un meci pe viață și pe moarte. Tocmai de aceea, fanii au vrut să le arate fotbaliștilor că sunt alături de ei, așa că de la ora 11.00 s-au formaty cozi pentru intrarea pe stadion. Antrenamentule era programat după-amiază, la ora 6.00.

Boca Juniors a cucerit până acum de 7 ori trofeul în Copa Libertadores, dar ultima victorie datează din 2007. River Plate a luat doar de trei ori cupa, dar cel mai recent succes datează din urmă cu 3 ani, din 2015.

Iată mai jos imagini incredibile cu fanii, care nu doar că au umplut tribunele, dar au și cântat de la început până a sfârșit.

Post to Twitter Tweet This Post

Leave a Reply

Top