You are here
Home > Sporturi de echipa > Volei > Volei: Steaua s-a retras din Divizia A1 și va continua în liga a doua

Volei: Steaua s-a retras din Divizia A1 și va continua în liga a doua

Conducătorii Stelei au hotărât ce se va întâmpla cu multipla campioană a României la volei masculin după retragerea din Divizia A1.

Retragerea Stelei din Divizia A1 la volei masculin este, fără îndoială, o pierdere foarte mare pentru voleiul românesc și o pată imensă pe obrazul clubului militar, dar, din fericire, există și o veste bună: această echipă nu va dispărea din peisajul sportiv bucureștean.

Formația va fi înscrisă în campionatul următor în Divizia A2 la volei masculin, ceea ce este cel mai bun lucru care se putea întâmpla în condițiile în care, așa cum am aflat de la surse care au dorit să rămână anonime, s-a luat în discuție foarte serios chiar desființarea secției! Așadar, ceea ce este foarte important, spiritul stelist nu moare, și ăsta e un lucru care trebuie să bucure pe toată lumea, nu doar pe fanii formației. Echipa va juca în Divizia A2, poate nu va avea forța să promoveze din primul an – încă nu s-a făcut exact un plan de bătaie – dar e foarte important că ea va continua să existe.

Post to Twitter Tweet This Post

Leave a Reply

Top